Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.
Meny Till kassan Tom kundvagn

Om oss

Till skillnad från den traditionella och lite "trötta" möbelbranschen är vi ett expansivt företag med ambitiös personalstyrka som strävar efter att erbjuda bra produkter till fyndpris.

Vi är en "uppstickare" i branschen med mycket låga priser.

Vi säljer exakt samma varor som de största kedjorna i Sverige till betydligt lägre priser vilket har bidragit till att vi har fått många arga konkurrenter bakom oss.

Att köpa dyra märkesvaror till bra pris är något vi alla strävar efter. Denna ideologi är grunden till vårt dagliga arbete på företaget.

Vi har idag ett antal varumärken i vår portfölj.

Gina Barozza är ett exklusivt märke (utemöbler) som vi är generalagent för i Sverige och som vi distribuerar till andra butiker.

Vi har soffor från många kända tillverkare. Sängar från Hilding Anders, Trivilita och planmöbler från RGE, Venture design, Actona och Elesen, mattor från Inhousegroup...….

Släpvagnar från Neptun och Respo

Vi säljer enbart välkända varumärken - till ett lägre pris !

Vi följer världens trender och besöker de flesta mässor ute i världen. Genom att inte tillhöra någon kedja kan vi ta beslut om inköp själva.

Vi köper in alla varor direkt från fabriker runtom i världen i stora kvantiteter, dvs endast fulla långtradare och hela 40´containers, vilket gör att vi kan hålla låga priser.

Vi är snabba på att implementera nya trender utan dröjsmål.

Vi har alltid mycket i lager för omgående leverans.

Testa oss du också. Välkommen.

_____________________________________________________________________


Företagsuppgifter:

Postadress:

Skandinaviska Fynd AB
Tumstocksvägen 118
187 66 Täby

info@fyndab.com

Leveransadress:

Fyndab c/o Industricenter
Lilldammsvägen 1
747 44 Gimo

BG: 488-5919
Org nr: 556560-2280

Har du en fråga?